Animationsvideo

Få en professionel animations-video med mange fordele

En animationsvideo er en anderledes og iøjnefaldende måde, at markedsføre sin virksomhed på. Det giver dig nemlig muligheden for, at komme ud med dit budskab på en klar, kortfattet og professionel måde kombineret af ord, lyd og billeder, så alle kan forstå det.

Du kan i særdeleshed bruge en animationsvideo på de sociale medier, og den kan hurtigt og nemt blive kommunikeret ud til din målgruppe mere effektivt og målrettet. På den måde får du skabt en større synlighed på din virksomhed, dens produkter/services og generelt styrke sit brand.

 

En animationsvideo skaber større synlighed – end du tror!

En animationsvideo har som beskrevet, en effektiv måde at skabe synlighed for din virksomhed, dens produkter – eller noget helt tredje. Vi har også erfarret, at andre virksomheder kan bruge disse videoer målrettet, til at appellere til nye medarbejdere. Mange virksomheder i dag skiller sig ikke ud med jobannoncer, som groft sagt altid er kedelige i tekstform. Derfor tilbyder vi også dette alternativ, for din virksomhed, hvis I mere målrettet søger synlighed omkring nye arbejdshænder gennem en professionel animationsvideo.

En gratis gulerod ved en animationsvideo er, at den kan lægges på virksomhedens hjemmeside. Heraf kan de besøgende få et kortfattet overblik, over hvad Jeres virksomhed står for, har af kompetencer og ikke mindst hvad i tilbyder. Fordelen ved en video er så, at man har sine besøgende i længere tid inde på sin hjemmeside. Dette ”belønner” Google teknisk set, da de anser en hjemmeside, for at være bedre – og omvendt “straffer” ens hjemmeside, hvis de besøgende hurtigt er ude ad “døren” igen. På den måde bakker den dit SEO op, og dermed giver dig en højere placering i Google’s søgemaskine – og ganske gratis!

Få skræddersyet din animationsvideo efter dine behov og ønsker

Der er mange muligheder, når man skal lave en professionel animationsvideo, da vi skræddersyr videoen netop efter dine tanker og det budskab, som du vil appellere ud til din målgruppe af modtagere. På den måde bliver en professionel animationsvideo nøje udarbejdet efter dine behov og ønsker.

En animationsvideo omfatter følgende:

  • Animationsvideo på 30/60 sekunder
  • Forfatning af storyline
  • Indtaling af mandlig/kvindelig speaker
  • Baggrundsmusik
  • 1 gratis redigeringsrunde
  • Tilkøb af andre sprog (speak/undertekst)
Animations video

kilde: Insivia

Kontakt os

Spørgsmål? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os på tlf.:  36 95 31 41, så vil vores kompetente medarbejdere vejlede Jer helt i mål.

Har I blot generelle spørgsmål, besvarer vi selvfølgelig også dem inden for vores daglige åbningstider:

Man – tors: kl. 08:00 – 15:00 & fre kl. 08:00 – 12:00.