MARKETING MANAGER – BAGGRUND OG VISION

Direktør Kim Thrane startede Marketing Manager i 2010, og fra kun at være ham selv, er Marketing Manager i dag en ekspansiv virksomhed med ca. 15 ansatte i Danmark og i Filippinerne.

Kim Thrane havde til start et ønske om at starte en virksomhed, hvor professionelle webløsninger var i højsæde, og en tæt kundekontakt var en selvfølge. Han var meget bevidst om hvilken strategi der skulle følges, og visionen lå også fast: Marketing Manager ønsker at leve for og af tilfredse kunder. Dette afspejler vores valg af produkter, service og kvalitet.

I CV’et for Kim Thrane ses der mere end et årtis erfaring indenfor produktion og salg af hjemmesider, webshops, annoncering og søgemaskineoptimering, og det var derfor naturligt, at hans iværksættertrang tog sit udspring her.

 

MARKETING MANAGER – KUNDER

Hos Marketing Manager har vi fokus på sund fornuft og tilfredse kunder. Det er i vores optik sund fornuft at have tilfredse kunder, for når kunderne er tilfredse, er vi det også.

Vi prioriterer løbende kontakt til vores kunder, så vi er up to date med eksisterende og fremtidige behov og ønsker – der er nemlig alfa omega for at kunne lave en god løsning, der passer til den enkelte virksomhed. Dette er én af grundene til, at vi hos Marketing Manager har valgt at have både en sælger og en projektleder tilknyttet den enkelte kunde. Det er ressourcekrævende, men vi tror på det betaler sig i sidste ende.

 

Kontaktformular

Kontaktformular

Tilmeld Nyhedsbrev

Newsletter

Tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev med brugbar information og gode tilbud. PS: Vi spammer ikke!