SEO BureaU

Skal I til tops på Google?

RING: 32 20 60 30

Som et af de førende SEO bureauer i Danmark,
tilbyder Marketing Manager professionel rådgivning og ekspertise inden for SEO

Privatlivspolitik

Privatlivspolitik for Marketing Manager

Velkommen til Marketing Manager

Din tillid er vigtig for os, og vi forstår værdien af dit privatliv. Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan vi hos Marketing Manager (https://marketing-manager.dk/) indsamler, bruger og beskytter dine personlige oplysninger. Vi ønsker at sikre, at du føler dig tryg og informeret, når du benytter vores tjenester.

Hvad Indsamler Vi?

Når du besøger vores hjemmeside eller benytter vores tjenester, kan vi indsamle følgende oplysninger:

  • Kontaktoplysninger: som navn, e-mailadresse, telefonnummer, når du udfylder kontaktformularer eller tilmelder dig nyhedsbreve.
  • Brugsdata: om hvordan du interagerer med vores hjemmeside, herunder IP-adresse, browsertype og -version, tidspunkter for besøg, og sider du besøger.

Hvordan Bruger Vi Dine Oplysninger?

Dine oplysninger bruges til at:

  • Levere og forbedre vores tjenester.
  • Kommunikere med dig, fx ved at sende vigtige opdateringer om vores tjenester eller svar på dine forespørgsler.
  • Tilpasse din oplevelse og vise indhold, der er relevant for dig.
  • Overholde juridiske krav og håndhæve vores vilkår og betingelser.

Hvordan Beskytter Vi Dine Oplysninger?

Vi tager dit privatliv alvorligt og anvender passende sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine oplysninger mod uautoriseret adgang, ændring, videregivelse eller ødelæggelse. Vi opbevarer dine personlige data i overensstemmelse med gældende lovgivning og sikkerhedsstandarder.

Deling Af Oplysninger

Vi deler ikke dine personlige oplysninger med tredjeparter, medmindre det er nødvendigt for at levere vores tjenester, eller hvis det kræves af loven. I sådanne tilfælde sikrer vi, at dine oplysninger håndteres med størst mulig fortrolighed og sikkerhed.

Dine Rettigheder

Som bruger har du ret til at anmode om adgang til, rettelse eller sletning af dine personlige oplysninger. Du kan også modsætte dig behandlingen af dine data. Kontakt os venligst, hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende dine data.

Opdateringer Til Vores Privatlivspolitik

Vi kan fra tid til anden opdatere denne privatlivspolitik. Vi opfordrer dig til regelmæssigt at tjekke denne side for eventuelle ændringer. Din fortsatte brug af vores tjenester efter sådanne ændringer udgør din accept af den opdaterede politik.

Kontakt Os

Har du spørgsmål, kommentarer eller bekymringer omkring denne privatlivspolitik, er du velkommen til at kontakte os.

Tak fordi du vælger Marketing Manager