Friske praktikanter til vores salgsafdeling

Hos Marketing Manager – specialister inden for online marketing løsninger – leder vi i øjeblikket efter 4 nye, friske salgstalenter, som er parat til nye og store udfordringer på den populære ferieø Bohol i Filippinerne – 10.000 km. fra Danmark. Din hverdag vil foregå på vores kontor, hvor du vil få en stærk salgsuddannelse og opbygge din egen kundeportefølje.

Vi er meget stolte af vores dygtige team af produktionsmedarbejdere og sælgere, og vi brænder for at lære fra os! Kim Thrane, partner i Marketing Manager, med 24 års-salgserfaring vil sammen med salgsteamet gøre dig til en af Danmarks bedste telefonsælgere. Gennem grundig, løbende oplæring i vores løsninger, håndtering af kundekontakt og salgsteknikker, sørger vi for, at du hele tiden udvikler dig! Du kan nemt nyde varmen og solen, for vi arbejder eftermiddag og aften.

I din fritid har du mulighed for at nyde de hvide sandstrande, tage på øhop, udforske flotte koralrev og meget andet! Filippinerne er kendt for et kulinarisk køkken med lækre, lokale og internationale retter til ganske få penge. Alle smagsløg kan blive glade og tilfredse, da der er mad for enhver smag. Sammen med en turistvenlig, festlig atmosfære på Bohol, vil du helt sikkert få en oplevelse for livet!

 

En professionel salgsuddannelse i tropiske omgivelser

Som en dynamisk og ambitiøs virksomhed i vækst, ønsker vi, at du sammen med vores dedikerede salgsteam styrker vores resultater. Samtidig skal du være åben over for at lære om vores online marketing produkter, sælge med telefonen som redskab og fylde rygsækken med salgsteknikker.

Vi vægter højt, at du er aktiv, positiv, mødestabil samt har en arbejdsmoral af stål, og naturligvis besidder et sulten behov for at udvikle dig. Vi forventer derfor, at du er klar på nye udfordringer i eksotiske omgivelser i Filippinerne – og vigtigst af alt – klar på at blive klogere på dig selv både personligt og som en professionel sælger.

 

Er du interesseret?

Kan du se dig selv tage springet og komme i praktik under tropiske himmelstrøg? Klik her eller kontakt produktionschef Stephan Mayol Ejsing på mail se@marketing-manager.dk eller ring på tlf. 36 95 33 43, hvis du har spørgsmål til stillingen og livet i Filippinerne, eller send Stephan en motiveret ansøgning.

Stephan træffes bedst mandag-torsdag kl. 8-16 og fredag 8-14.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi søger 4 praktikanter, som skal tiltræde i en 1 – 2 årig stilling fra: Den 1. August 2018

 

Læs mere om Marketing Manager og se vores videoer, hvor vi fortæller om arbejde og hverdagslivet i Filippinerne på: https://jobiudland.dk/

Kontaktformular

Kontaktformular

Tilmeld Nyhedsbrev

Newsletter

Tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev med brugbar information og gode tilbud. PS: Vi spammer ikke!