SEO projektleder til vores produktion i Filippinerne

 

Er du struktureret, ihærdig og drømmer om at arbejde under tropiske himmelstrøg, så er det dig, vi leder efter!

Hos Marketing Manager søger vi lige nu en dygtig medarbejder til at styrke vores SEO-afdeling og arbejde med søgemaskineoptimering på vores kontor i Tagbilaran City på den populære ferieø Bohol i Filippinerne.

Som SEO-projektleder hos Marketing Manager vil du indgå i en dynamisk hverdag. Du vil både arbejde selvstændigt med dine projekter, snakke med vores SEO-kunder og samarbejde med resten af de supergode danske og filippinske kolleger i vores online marketing produktion – netop for at skabe optimale forudsætninger for vores kunders synlighed på internettet.

I din hverdag vil du arbejde administrativt med dine projekter, hvor du har ansvar for kundekontakt, analysere søgeord, udtænke handlingsplaner for kunderne, opsætte SEO på hjemmesider og være up-to-date med de nyeste tendenser inden for SEO.

Vi forventer ikke, at du har tidligere erfaring med søgemaskineoptimering – vi sørger for grundig oplæring af vores produktspecialister!

 

Til gengæld forventer vi, at du:

  • er struktureret
  • er initiativrig
  • er lærenem
  • er flydende på dansk både mundtligt og skriftligt
  • og kan lide at holde løbende kontakt med vores SEO-kunder

 

Hvad kan vi tilbyde dig?

Vi sørger selvfølgelig for, at du får en god start på din nye hverdag i Filippinerne – vi hjælper dig med flybillet, visum, bolig og henter dig i lufthavnen. Vi sørger også for et lækkert arbejdsmiljø, gode kolleger og grundig oplæring i vores systemer og søgemaskineoptimering.

Leveforholdene er 6-7 gange billigere i Filippinerne, så forvent ikke at få en dansk løn. Du vil stadig få meget for dine penge. Priser på mad og drikke er i den lave ende. Derfor bruger vi gerne middagspauserne på restaurant med lækre, store, internationale retter til ofte kun mellem 20 – 30 kr.

Og ikke langt fra vores kontor finder du den populære solskinsø Panglao, der er kendt for dets festlige miljø, koralrev og hvide sandstrande, så du kan slappe af, komme på eventyr eller opleve det filippinske natteliv.

 

Kontakt

Du skal som minimum være villig til at tegne en 1-årigt kontrakt (meget gerne længere tid). Der vil selvfølgelig være mulighed for forlængelse .

Send en ansøgning til kim@marketing-manager.dk eller ring straks til Kim Thrane på tlf. 3695 3141. Kim træffes bedst i hverdage kl. 9-16.

 

Opstart 2. april 2018 eller efter aftale.

 

Læs også om stillingen på Jobnet

 

1 ledig stilling

 

Kontaktformular

Kontaktformular

Hold dig orienteret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og hold dig opdateret med spændende nyt fra vores verden.P.S. Vi lover ikke at spamme dig!Gem væk