SEO-haj søges til spændende stilling i tropiske Filippinerne

Drømmer du om en hverdag i palmetræernes skær og arbejde i en dynamisk dansk virksomhed i professionelle rammer?

 

I øjeblikket leder vi hos Marketing Manager efter en erfaren SEO-medarbejder til at styrke vores opgaver med søgemaskineoptimering i vores produktion i det tropiske ørige Filippinerne.

Vi er et dynamisk online marketing bureau i vækst. Det særlige ved os i forhold til andre online marketing virksomheder er, at vi med både danske og filippinske medarbejdere styrer vores mange kundeprojekter – inden for SEO, Google Adwords, animationer og hjemmesider – i Fjernøsten på den populære ferieø Bohol, der er kendt for dens flotte hvide sandstrande og natur.

 

Arbejdsområder for vores nye SEO-medarbejder

Som vores SEO-medarbejder vil du indgå i et team af friske og dygtige danske og filippinske medarbejdere og særligt være i tæt kontakt til vores danske SEO-projektleder – og være med til at skabe optimale forudsætninger for vores kunders synlighed på internettet.

 

Du vil bl.a. have ansvar for:

  • Analyse af søgeord
  • Udtænkning af SEO-handlingsplaner og strategier for kunderne
  • Mindre tekstforfatning
  • Implementering og opsætning af SEO-tekster
  • Ekstern og intern linkbuilding
  • At være up-to-date med de nyeste SEO-tendenser

 

Vi forventer, du har erfaring med SEO, er flydende på dansk, holder af at arbejde administrativt og kan holde flere bolde i luften samtidigt.

 

Hvad kan vi tilbyde dig?

Det er vigtigt for os, at du får en god start på din nye hverdag. Derfor hjælper vi dig bl.a. med visum, bolig, og selvfølgelig henter vi dig i lufthavnen.

Vi sørger også for et lækkert, professionelt arbejdsmiljø med gode danske og filippinske kolleger – og ikke mindst grundig oplæring i vores systemer og søgemaskineoptimering.

Leveforholdene er 6-7 gange billigere i Filippinerne, så forvent ikke at få en dansk løn. Du vil stadig få meget for dine penge i forhold til i Danmark. Priser på mad, drikke og serviceydelser er i den lave ende. Derfor bruger vi gerne middagspauserne på fine restauranter med lækre, internationale retter oftest til kun mellem 20 – 30 kr.

Og ikke langt fra vores kontor finder du den superpopulære solskinsø Panglao, der med bl.a. Alona Beach er kendt for dets festlige miljø, koralrev og hvide sandstrande, så du let kan slappe af, komme på eventyr eller opleve det filippinske natteliv.

Du skal som minimum være villig til at tegne en 1-årigt kontrakt – og meget gerne længere tid. Der vil være mulighed for forlængelse senere hen.

 

Er du interesseret?

Kan du se dig selv tage springet og arbejde under tropiske himmelstrøg som vores nye SEO-medarbejder? Klik her eller kontakt produktionschef Stephan Mayol Ejsing på mail se@marketing-manager.dk eller ring på tlf. 36 95 33 43, hvis du har spørgsmål til stillingen og livet i Filippinerne, eller send Stephan en motiveret ansøgning.

 

Stephan træffes bedst mandag-torsdag kl. 8-16 og fredag 8-14.

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Ansøgningsfrist: Kontakt os hurtigst muligt

Opstart: Efter aftale

1 ledig stilling

 

Læs mere om Marketing Manager og se vores videoer, hvor vi fortæller om arbejde og hverdagslivet i Filippinerne på: https://jobiudland.dk/

Kontaktformular

Kontaktformular

Tilmeld Nyhedsbrev

Newsletter

Tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev med brugbar information og gode tilbud. PS: Vi spammer ikke!