I behøver vel også et SEO firma og en SEO løsning for at være med fremme i front?

Lad Marketing Manager – jeres kvalitetsbevidste SEO firma – skabe løsningen. Marketing Manager er et SEO firma med mere end 10 års erfaring. Vi arbejder målbevidst efter devisen, at vores kunder behøver os for at klare sig i konkurrencen samtidig med, at vi lever af tilfredse kunder. Det skaber gensidig tillid, kontinuitet, åbenhed og kvalitetsikrede løsninger. Marketing Managers forretningsmodel bygger på et koncept, hvor målet er langvarige relationer. Som SEO firma investerer vi i at tilfredsstille vores kunder via ærlighed og åbenhed omkring vores arbejde og vores rådgivning. Vi er ikke blot et SEO firma, der sælger søgemaskineoptimering – vi rådgiver i høj grad vores kunder i søgemaskineoptimering, og vi skaber resultater. Vi arbejder i en tæt dialog med vores kunder og er anerkendte for at tilgodese vores kunders behov.

Marketing Manager ønsker at gøre vores arbejde ordentligt. Vi udarbejder f.eks. altid en søgeordsanalyse, inden vi påbegynder arbejdet med søgemaskineoptimering. Det er vigtigt at få overblik over, hvilke søgeord du skal skal satse på som virksomhed. Søgeordene er nemlig af afgørende betydning for dine resultater på søgemaskineoptimering.

Som professionelt SEO firma, kan vi yderligere trække det der kaldes en synlighedsrapport. Dvs. en pdf fil, hvor du kan se hvor på Google/hvilken side dit søgeord ligger – er det på side 1, 2, eller 3? Du får også overblik over, om dine søgeord går op eller ned på listen. Disse oplysninger holder vi ikke skjult, så du kan med andre ord følge vores arbejde.

En anden fordel ved at anvende Marketing Manager som SEO firma er, at du ejer det arbejde med søgemaskineoptimering, vi laver for dig. Du mister altså ikke dine opnåede placeringer, selv om du skulle vælge at opsige samarbejdet med os.

Kontakt os og lad os berette mere om os, og hvad vi som et kompetent SEO firma kan tilbyde jer af løsninger inden for SEO, AdWords, hjemmesider og netbutik.

 

Læs mere om: Hjemmeside løsninger  Øverst på Google  Søgemaskineoptimering Aalborg

Kontaktformular

Kontaktformular

Tilmeld Nyhedsbrev

Newsletter

Tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev med brugbar information og gode tilbud. PS: Vi spammer ikke!