Kom til seminar med Marketing Manager

Marketing Manager afholder jævnligt seminarer, hvor vi fortæller om online marketing og den nyeste udvikling inden for vores univers. Vi inviterer alle interesserede virksomheder – såvel inden for som uden for vores eksisterende kundekreds.

Vores seminartyper varierer fra 2-3 timers seminarer ned til lynseminarer på kun én time.

[list-events]
[MMevent2 pageid=”446″ types=”kundearrangement”]

Få større indsigt med vores Adwords og SEO seminar

Som deltager i et SEO seminar øger I jeres kendskab til SEO (søgeoptimering) væsentligt. Vi gennemgår alle søgeoptimeringens aspekter og redegør for fordele og ulemper – også de omkostningsmæssige – for jeres virksomhed. Desuden gennemgår vi detaljeret alle vores løsningsmodeller inklusive organisk søgeoptimering, annoncekampagner på AdWords og meget mere.

På vores Adwords og SEO seminar får I at vide hvad der virker

Vi giver jer et godt indblik i, hvordan Google fungerer, og hvordan Google udvælger deres organiske topplaceringer. Vi har særligt fokus på, hvordan I kommer frem og styrker jeres salg med AdWords og fortæller desuden om forskellene mellem organisk søgeoptimering og Google AdWords.

Kom og få en masse tips og tricks om verdens største søgemaskine og de mange muligheder, den rummer for online marketing og større synlighed på nettet.

NB. det er gratis for 1. person pr. firma. Øvrige tilmeldinger fra samme firma faktureres med kr. 995,- + moms pr. person.

Udeblivelse uden afbud faktureres med kr. 495,- + moms pr. person.

Kontaktformular

Kontaktformular

Tilmeld Nyhedsbrev

Newsletter

Tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev med brugbar information og gode tilbud. PS: Vi spammer ikke!