Markedsføring på Google

Effektiv markedsføring på Google handler om, at når potentielle besøgende/kunder søger på jeres virksomhed eller på jeres produkt portefølje på Google, er jeres placering i søgeresultatet af helt afgørende betydning for trafikken på jeres hjemmeside. Det er selvklart bedst at være nummer 1 på listen over søgeresultater, men det er ikke altid muligt, specielt ikke hvis man ønsker at være nummer 1 på søgeord som f.eks. ”optiker” hvor der er rigtig mange søgninger, og dermed stor konkurrence.

Et godt alternativ eller supplement til de organiske søgeresultater er derfor at betale sig til at få en annonce vist, når brugeren søger efter en optiker. Dette annoncesystem kaldes for Google adwords. Med adwords kan I målrette jeres annonce mod personer, som søger præcist efter det, som I sælger. Markedsføring på Google via Adwords vises som en del af søgeresultaterne på Google, eller som visning på det der kaldes displaynetværket. Displaynetværket er f.eks. Youtube, som det mest kendte.

Alt dette og mere til om markedsføring på Google vil vi gerne berette mere om. Kontakt derfor en af vores sælgere for et uforpligtende besøg hos jer, hvor vi med glæde sætter jer ind i de mange aspekter omkring markedsføring på Google.

Læs mere om: SEO Fyn  SEO Strategi Adwords Konsulent

Kontaktformular

Kontaktformular

Tilmeld Nyhedsbrev

Newsletter

Tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev med brugbar information og gode tilbud. PS: Vi spammer ikke!