Markedsføring Internettet

Hvis du ønsker et godt udbytte af din investering i markedsføring på internettet, og en god såkaldt ”Return on Investment” (ROI), er en søgemaskineoptimering ikke til at komme uden om i den stadigt mere hårde konkurrence om de bedste placeringer på søgemaskinerne. En SEO optimering tjener sig hurtigt ind, hvis du ser på kontakt prisen pr. besøg eller kunde, der bestiller dine produkter.

Dagens markedsføring på internettet begynder præcist der, hvor muligheden for at sælge et produkt eller en tjenesteydelse fødes. Blot for et par årtier tilbage var det reklamer i lokalaviser, landsdækkende aviser, magasiner og ugeblade. De store detailkæder brugte, og bruger stadigvæk meget store summer på omdelt reklamemateriale i hele landet, hvilket giver butikskæderne en markedsføringsmæssig fordel i kampen om kundernes penge til forbrug. Dette mønster ændrer sig imidlertid i disse år, hvor markedsføring på internettet bliver mere og mere almindeligt. I dag skal der satses betydeligt mere på online markedsføring, når annoncestrategien tilrettelægges i virksomhederne, det er vejen frem mod synlighed og tilstedeværelse på søgemaskinerne.

Markedsføring på internettet kan både være som søgemaskineoptimering (SEO), som er den langsigtede stategi, og Adwords annoncer på Google, som er her og nu løsningen.

Kontakt snarest muligt Marketing Manager og lad os uddybe vores koncept samt give jer et attraktivt tilbud på, hvorledes vi kan give jer større synlighed og dermed et øget salg.

Her ser du mere om vores SEO baserede løsninger til markedsføring på internettet (SEO)

Marketing Manager kan ligeledes opsætte og administrere jeres Adwords, se her om markedsføring på internettet (via Adwords)

 

Læs mere om: SEO Løsning  Adwords annoncer  SEO Slagelse

Kontaktformular

Kontaktformular

Tilmeld Nyhedsbrev

Newsletter

Tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev med brugbar information og gode tilbud. PS: Vi spammer ikke!