Hvad siger jeres website om jeres virksomhed?

1 klik – mere skal der ikke til før, at en potentiel kunde har klikket sig videre ud i internettets store jungle. Derfor er det utrolig vigtigt, at en virksomheds hjemmeside, ikke bare er flot, men også fremstår professionelt både hvad angår design, brugervenlighed og søgemaskineoptimering. En hjemmeside er virksomhedens ansigt udadtil, og er den professionel og brugervenlig, kan den være med til at fastholde de besøgende på jeres side.

Balance imellem brugervenlighed og design

Når I køber en hjemmeside hos Marketing Manager, vil den altid være lavet med en god balance mellem det grafiske design og brugervenlighed/funktionalitet på hjemmesiden. Den vil derved fremstå flot visuelt samtidig med, at den er let at finde rundt i og bruge.

Hos Marketing Manager er vi af den opfattelse, at et brugervenligt WordPress hjemmeside design altid bør være i højsædet, derfor leverer vi hjemmesiden i et let overskueligt CMS system, så I nemt kan opdatere den efter behov.

Vi tilbyder to forskellige pakkeløsninger; Budget eller Professionel så I får den hjemmesideløsning, der passer til jeres behov.

Læs også om muligheden for at søgeoptimere jeres virksomheds hjemmeside her.

 

Hvor meget betaler du for hosting i dag?

I kan selv hoste Marketing Managers hjemmesideløsninger – en god løsning, hvor der er mange penge at spare. Fra kr. 9,- om måneden, kan I hoste jeres hjemmeside, og det betyder, at I årligt kan spare mange penge.

Ring til os på telf.: 3220 6030 og hør nærmere om mulighederne for at hoste selv.

Kontaktformular

Kontaktformular

Hold dig orienteret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og hold dig opdateret med spændende nyt fra vores verden.P.S. Vi lover ikke at spamme dig!Gem væk

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?