SEO Professionel

 

Din forsikring for en professionel løsning

Læs herunder hvorfor du skal vælge SEO Professionel til netop din virksomhed.

 

Hvad er forskellen på SEO & SEO Professionel?

Søgemaskineoptimering (SEO) har som navnet fremgår, det primære formål, at optimere de givende søgeord i søgefeltet på Google. Vores dygtige SEO-eksperter vil altid, som udgangspunkt, nøje finde de bedste søgeord, som er relevant for din branche og målrettet passer til din virksomhed. Da vi er Google Partner, har vi specifikt adgang til dette, og kan derfor se hvor mange præcise antal søgninger der månedligt er på de givende søgeord.

Vores SEO Professionel løsning, adskiller sig derved ikke på vores grundlæggende arbejdsprocess, men mere på en fast betaling af de søgeord, som du har. Har du eksempelvis 10 søgeord hos Marketing Manager på denne løsning, vil du så betale en fast pris for udarbejdelsen af søgeordene samt årlig drift og vedligeholdelse.

 

Hvem passer løsningen bedst til?

SEO Professionel er en bred løsning, som passer til de fleste brancher og virksomheder. Selvom dette er grundlæggende, appellerer vores SEO Professionel løsning til en mere simpel betalingsmodel, hvor det store kapløb, om en høj placering på Google er i højsædet. Derfor anbefaler vi til den almene virksomhed, at vælge denne simple og faste løsning.

Nogle virksomheder i nichebranchen har ikke lige så høj konkurrence på bestemte søgeord, da efterspørgelsen og potentielle kunder er mere snævret. Er din virksomhed derfor ikke undertegnet en mere almen virksomhed, men derimod kategoriseret som værende i nichebranchen, har en snævret målgruppe eller et sjældent/unikt udbud af produkter, så passer No Cure No Pay SEO løsningen bedre. Vi anbefalder dog altid, at I kontakter os, så vi kan være helt sikre på, at finde den løsning, som passer bedst til Jer.

 

Hvad får jeg specifikt med SEO Professionel?

Med en SEO Professionel løsning får I kort sagt:

 • Søgeordsanalyse
 • SEO tekstforfatning
 • Implementering af SEO tekster
 • Sidetitel på SEO sider
 • Metabeskrivelse på SEO sider
 • Intern Linkbuilding

 • Løbende ekstern linkbuilding
 • Synlighedsrapport hver måned.
 • Oprettelse af Google Analytics
 • Sparring vedr. Google Analytics
 • Fast kontaktperson
 • 1 årligt opfølgningsmøde

 

Hvor mange søgeord skal jeg have?

Det er utrolig svært, at fastsætte et direkte antal søgeord, som passer lige til din virksomhed. Den afgørende faktor, for at udnytte sit marketingbudget på bedst mulig vis, er at ride med på bølgen, på de helt rigtige søgeord. En online søgemaskine er dynamisk, da den naturligvis er baseret på, hvad de givende brugere månedligt søger på.

Vi anbefaler de fleste, til at vælge minimum 10 søgeord, da der (i næsten alle tilfælde) kan findes mindst 10 ord, som passer til din virksomhed. Finder vi eksempelvis 14 knivskarpe søgeord efterfølgende, vil vi naturligvis kontakte Jer, og fremvise vores påstand, om hvor mange søgeord du burde have, for at udnytte din online markedsføring mest besparende, effektivit og dermed mest optimalt.

 

Sådan bestiller du SEO Professionel

Er du i i tvivl om hvor mange søgeord, som netop Jeres virksomhed skal have? Bare rolig. Lad os få en god snak, finpudse detaljerne og dermed finde den mest perfekte løsning sammen.

Ring ind til os på tlf.: +45 32 20 60 30 så vil vores kompetente medarbejdere hjælpe og vejlede dig helt i mål.

 

Du kan se vores løsning på vores Marketing Shop herunder:

 

 

 

Kontaktformular

Kontaktformular

Tilmeld Nyhedsbrev

Newsletter

Tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev med brugbar information og gode tilbud. PS: Vi spammer ikke!