SEO – Bliver I fundet på Google?

At markedsføre sig på nettet kan være en yderst fordelagtig strategi, men det kræver, at kunderne kan finde frem til jeres side. Med søgemaskineoptimering (SEO) kan I på en effektiv og billig måde markedsføre jeres produkt og få rigtig mange besøgende på jeres side.

 

Optimering af hjemmesider

Når vi optimerer jeres side, bliver det lettere for søgemaskinerne (fx Google), at finde den. Har I en god SEO, vil Google indeksere hjemmesiden højt, og hermed får den en høj placering på nettet. Det giver blikfang, så kunderne vælger at klikke på jer i stedet for dem, der ligger længere nede og på side 2 og 3.

 

Marketing Manager søger for at optimere jer optimalt

Hos Marketing Manager er det vores fornemmeste opgave at sørge for, at vores kunder er tilfredse, derfor er vi også meget grundige, når vi arbejder med SEO. En god SEO kræver ikke blot en høj placering på Google, det er lige så vigtigt, at kunderne finder jer på de rette søgeord. Derfor laver vi altid en søgeordsanalyse, så vi ved nøjagtigt, hvilke søgeord flest besøgende kan finde jer på. Herudover foretager vi en teknisk gennemarbejdelse, linkbuilding, og vi hjælper jer med at få skrevet den rette SEO tekst.

 

Vi tilbyder forskellige SEO pakkeløsninger

Hos Marketing Manager tilbyder vi forskellige løsninger: Seo No Cure no pay, Seo Enterprise, Adwords SEO, Lej en SEO ekspert og synlighedsrapport.

I bunden er der link til de forskellige løsninger, men I er selvfølgelig også velkomne til at kontakte os, så vi i fællesskab finder den løsning, der passer til jer.

 

Du kan se vores løsninger på vores Marketing Shop herunder:

 

Kontaktformular

Kontaktformular

Tilmeld Nyhedsbrev

Newsletter

Tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev med brugbar information og gode tilbud. PS: Vi spammer ikke!