Host selv eller gør det gennem Marketing Manager

Når I køber en webside eller webshop hos Marketing Manager, så bestemmer I, om vi skal hoste den for jer, eller I vil gøre det selv.

Ofte kan det være bekosteligt at få hostet sin webside/shop hos webbureaurene. Hos Marketing Manager mener vi ikke, at budgettet skal bruges på hosting, og giver derfor kunderne muligheden for selv at bestemme, om de vil hoste selv eller igennem os. Det betyder med andre ord, at det er vores kunder, der selv ejer de websider og shops, vi laver for dem, og at de frit kan vælge den hosting, der passer dem bedst.

På nettet er der mange muligheder for at finde et godt webhotel, og de fås helt ned til kr. 10-12,- om måneden. Der vil derfor være mange penge at spare ift. anden hosting, der ofte kan være en bekostelig post på budgettet.

Få support, hosting og opdateringsabonnement gennem os

  • Support med hosting pr. år kr. 3.588,- (så kan I ringe eller skrive til vores support og få hjælp)
  • Support med hosting og opdateringsabonnement pr. år kr. 7.176,- (udover at supportere dig, sørger vi for løbende at opdatere din hjemmeside)
  • Udvidet support med hosting pr. år kr. 4.788,- (så kan I ringe eller skrive til vores support og få hjælp samt sende tekst og billeder, som vi retter på siden for jer – og opdaterer vi 2-3 gange om året din hjemmeside)
  • Udvidet support med hosting og opdateringsabonnement pr. år kr. 8.376,- (udover at sætte indhold ind på siden for dig, sørger vi for løbende at opdatere din hjemmeside)

På denne måde kan I selv skræddersy jeres hosting. I kan fx vælge hosting/support det første år og herefter vælge at hoste selv – det er vores kunder der bestemmer, hvad der er bedst.

Kontaktformular

Kontaktformular

Hold dig orienteret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og hold dig opdateret med spændende nyt fra vores verden.P.S. Vi lover ikke at spamme dig!Gem væk

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?