Adwords

 
Adwords er en af de mest fordelagtige annonceringsplatforme, da den er både effektiv og billig. Kort sagt betaler I en pris pr. klik, altså en pris pr. visning af jeres side. Adwords er dog mere avanceret, og derfor er det også en god idé at få en professionel til at sætte det op, så jeres virksomhed opnår optimale resultater. Ofte har virksomheder en dårlig opsætning, og får derfor ikke det optimale udbytte af deres penge.

 

Vi laver en optimal opsætning, så I får en effektiv markedsføring

Placeringen af de annoncer, I har på Google, afhænger både af prisen I betaler og kvaliteten af jeres annoncer samt de sider, de linker til. I mange tilfælde peger annoncen ind på en side, der ikke er relevant for det, der søges efter. Det kan fx være, at man klikker på en Adwords-annonce med træpiller, men blot kommer ind på en bestillingsside eller forside.

Hos Marketing Manager har vi stor fokus på at annoncen, der klikkes på, skal vise den besøgende hen på en side, der er relevant. Dvs. trykkes der på en annonce om træpiller, så er det også den relevante side, den besøgende kommer ind på. Ved at bygge Adwords op på denne måde og foretage de tekniske optimeringer, kan vi optimere kampagen med 25 %. Herved får I mere for pengene, og jeres kunder finder det, de leder efter i 1. klik.

 

Fordele ved Google Adwords:

  • Målrettet og effektiv annonceringsform
  • Billig annonceringsform
  • Målrettede annoncering, der fanger den rette målgruppe

 

Ved brug af Adwords får I:

  • Foranalyse af søgeord
  • Vi opsætter adwords-kampagner for jer

 

Herefter kan I vælge imellem:

  • Vi råder jer løbende og administrerer jeres sponsorerede links (det koster en oprettelsespris og 10 % af jeres månedlige budget)
  • I får login og password til adwords-kontoen og overtager selv vedligeholdelsen

 

Læs også mere om SEOSEO No Cure No PaySEO EnterpriseSEO BudgetLej en SEO ekspert

Kontaktformular

Kontaktformular

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev med brugbar information og gode tilbud. PS: Vi spammer ikke!Gem væk