Ledige jobs

 

Account Manager, Key Account Manager og Telemarketing medarbejder til Online Marketing

Du skal sælge SEO, AdWords, Facebook og hjemmesider

De daglige arbejdsopgaver består hovedsageligt salg og mødebookning for firmaet Marketing Manager.  Du skal ringe til potentielle virksomheder, som vi gerne vil hjælpe med vores Online Marketing løsninger, og potentielle forhandlere som kan forhandle vores løsninger. Desuden kommer du til at skulle rådgive kunder, skabe mersalg og mødekoordinering.

Du skal være med til at have din egen kundeportfølge inden for Online Marketing, som benytter vores løsninger. Vores bagland er i orden, da vi har en række kvalificerede produktspecialister, der overtager, når det bliver for teknisk.

Læs stillingsopslag

 

Bliv franchise tager af Marketing Managers koncept

Du opbygger dit eget firma inden for vores faste rammer, og du skal alene koncentrere dig om salgsdelen, idet vi tager os af alle andre opgaver, såsom produktion og bogholderi. Du kan være alene eller du kan ansætte yderligere sælgere til at booste din forretning og dit salg – du bestemmer selv.
Vi stiller krav om et årligt salg af vores produkter på minimum kr. 500.000, ligesom der skal betales et opstart fee for at købe sig ind i konceptet.

Se mere her.

 

Kontakt os

Ring til os på: +45 32 20 60 30
Kontaktformular

Kontaktformular

Hold dig orienteret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og hold dig opdateret med spændende nyt fra vores verden.P.S. Vi lover ikke at spamme dig!Hide this