Hjælp til AdWords

PROFESSIONEL HJÆLP TIL ADWORDS SYSTEMET

Få professionel hjælp til AdWords. Google AdWords er vel nok det mest effektive annonceredskab på internettet. AdWords byder på en utrolig fleksibel og målrettet markedsføring af jeres produkter og/eller tjenesteydelser. Marketing Manager tilbyder professionel vejledning og hjælp til AdWords.

AdWords er kort fortalt en betegnelse for de Google annoncer, der så godt som altid fremstår i højre side af skærmen, samt øverst på Google søgeside, når I søger på Google. Hele AdWords “apparatet”, altså det system der ligger bag AdWords, er et forholdsvist kompliceret system. Vi anbefaler derfor altid, at få hjælp til AdWords, så opnår I det bedste resultat.

FÅ HJÆLP TIL ADWORDS – OG GENERÉR EN LAVERE KLIKPRIS

Der er mange aspekter som afgør hvilken klikpris I kommer til at betale. Dette afhænger bl.a. det der kaldes CTR/klikfrekvens (sammenkøring af antal klik og antal gange annoncen vises uden at blive trykket på), samt din strukturering af din kontoen, annoncetekst, og destinationsside (den side som den besøgende kommer til, når de trykker på annoncen).

Disse AdWords annoncer er ikke en del af Googles standard resultater, men er betalt af annoncørerne. Annonceprisen fastsættes efter princippet om udbud og efterspørgsel, men som annoncør vil man aldrig blive faktureret for mere, end man selv ønsker, idet prisen pr ”klik” er kendt på forhånd og man selv kan fastsætte en øvre grænse for antallet af ”klik” i en given periode. I tilslutning til en unik og informativ trafikstatistik har anvendelsen Google AdWords udviklet sig til en suveræn annoncestrategi på internettet.

Kontakt Marketing Manager og spørg efter hjælp til Adwords, vi er hurtigt på plads med en løsning på solid og professionel hjælp til AdWords.

Kontaktformular

Kontaktformular

Tilmeld Nyhedsbrev

Newsletter

Tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev med brugbar information og gode tilbud. PS: Vi spammer ikke!