Google optimering

Hjemmesiden er jeres ansigt udadtil og samtidig et digitalt visitkort, som skal skaffe jer flere kunder. Men kunderne skal først og fremmest kunne finde jer på nettet, for at I får nytte af jeres hjemmeside.

Med en Google optimering vil I få tekster til jeres hjemmeside, der indeholder relevante søgeord, som sørger for, at I kommer øverst i rækken af søgeresultater. Dermed kan jeres kunder nemmere og hurtigere finde jer på nettet, og I får lettere ved at skaffe nye kunder. Hos Marketing Manager kan vi tilbyde jer SEO tekster, som effektiviserer jeres Google optimering. Med en søgeordsanalyse finder vi frem til de søgeord, som flest kunder finder jer på og med udgangspunkt i disse, udarbejder vi tekster til jeres hjemmeside. Vi kan tilbyde forskellige løsninger til bedre Google optimering: Budget, No Cure No Pay, Enterprise, og Lej en SEO ekspert. Kontakt os for mere information om Google optimering.

Lær mere om Google optimering på vores seminarer

Marketing Manager afholder lejlighedsvis SEO seminarer, hvor jeres virksomhed kan lære mere om Google optimering. Vi gennemgår alle aspekter af Google optimering og gennemgår samtidig vores løsningsmodeller – deriblandt organisk søgeoptimering, annoncekampagner på AdWords og meget andet. I vil også få et indblik i, hvordan Google fungerer, og hvad der skal til for at nå til tops i søgeresultaterne ved hjælp af Google optimering. Alt i alt nogle lærerige og spændende timer for alle interesserede virksomheder.

 

Læs mere om: Søgemaskineoptimerings konsulent  SEO Midtjylland  SEO no cure no pay

Kontaktformular

Kontaktformular

Tilmeld Nyhedsbrev

Newsletter

Tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev med brugbar information og gode tilbud. PS: Vi spammer ikke!