Forhandleransvarlig til det danske marked søges til vores hovedafdeling i Filippinerne

 

Netop nu søger vi 1 forhandleransvarlig til at opbygge vores kundeportefølge inden for Online Marketing med telefonen som værktøj. Vi placerer dig godt 10.000 km hjemmefra i byen Tagbilaran City på den eksotiske ferieø, Bohol i Filippinerne.

Vi har et fint kontor med aircon og lynhurtigt internet, samt super gode kollegaer (både danske og filippinske). Og så er der varmegaranti med hele 30 grader i snit året rundt.

Du skal være aktiv og kunne smile i telefonen, da vores mission statement er, at vi ønsker at leve for og af tilfredse kunder. Du vil dagligt ringe ud til nye potentielle forhandlere, som vi gerne vil hjælpe med vores Online Marketing-løsninger. Du opbygger dit eget forhandlernetværk, som du varetager, kan servicere og løbende lave mersalg på.

Vores bagland er solidt med en række kvalificerede produktspecialister, som kan overtage, hvis det bliver alt for teknisk.

I din fritid har du mulighed for at nyde de hvide sandstrande, tage på øhop, udforske flotte koralrev og meget andet! Filippinerne er kendt for et kulinarisk køkken med lækre, lokale og internationale retter – og til ganske få penge. Kulturen og de lokale er engelsksproglig, kristne, turistvenlige, og ikke mindst er der en festlig atmosfære. Med andre ord vil du her i øriget på Bohol helt sikkert få en oplevelse for livet!

 

Hvad vi forventer af dig:

  • Aktiv, motiverende og positiv
  • Ihærdig og vedholdende
  • Du har flere års erfaring med salg via telefonen
  • Du kan lide at sælge kvalitetsløsninger til konkurrencedygtige priser

 

Vi garanterer dig til gengæld:

  • Gode forhold, inkl. arbejdstilladelse og arbejdsvisum
  • Fast løn + provision uden loft
  • Hjælp til at finde bolig
  • Solid oplæring i vores Online Marketing-løsninger
  • Du får mere for pengene i dagligdagen
  • Vi henter dig i lufthavnen og tager godt imod dig

 

Vi placerer dig i Filippinerne, fordi det er økonomisk ansvarligt, da pengene ca. er 6 gange så meget værd her i Filippinerne frem for hjemme i Danmark. Derfor har vores virksomhed en konkurrencedygtig differentiering ved sådan en omkostningsstrategi.

Dog har flere gode sælgere haft rekordhøje indtjeninger, ved en typisk provisionsordning, hvor man får meget mere for pengene. Eksempelvis kan man få massage til 36 kr, frisørklip til 6 kr eller en god middag til 40 kr.

 

Er det dig vi mangler?

Er du fri for forpligtelser i Danmark, har et sælger-DNA og ikke mindst kan se dig selv tage springet ud i et nyt udlandseventyr? Så klik her eller kontakt Direktør, Kim Thrane, på enten mail kim@marketing-manager.dk eller ring på tlf. +45 36953141 for spørgsmål omkring stillingen eller livet i Filippinerne. Vi forventer desuden også, at du kan fremsende CV samt en motiveret ansøgning senere hen.

Kim Thrane træffes bedst mandag-torsdag kl. 8-16 og fredag 8-15.

 

Vi ser frem til, at høre fra dig snarest.

Kontaktformular

Kontaktformular

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev med brugbar information og gode tilbud. PS: Vi spammer ikke!Gem væk