Bliv forhandler hos Marketing Manager af kvalitets bevidste Online Marketing løsninger.

 

Fordi vi sidder og arbejder fra Filippinerne kan vi lave kvalitets løsninger til konkurrencedygtige priser og samtidig give høje provisioner til Vores forhandlere.

 

Vi er 15 friske og kompetente medarbejdere der er specialister indenfor :

Vi tilbyder alle Vores forhandlere en startaftale på 30% på oprettelse og abonnementer og du får 30% på abonnementer så længe kunden er hos Marketing Manager.

Ved salg på mere end kr. 250.000 årlig genforhandles aftalen med endnu bedre fordele.

Du lukker aftalen selv med dine ordre/kunder og bruger www.marketingshop.dk, hvor alle Vores løsninger er præsenteret.

Men du kan også henvise til din forhandler ansvarlig hos os og så hjælper han dig med, at få lukket ordren til samme gode procenter.

At være forhandler hos Marketing Manager, er som er være en del af familien og vi vil sammen stå stærkere i markedet, når vi arbejder tæt sammen.

 

HVEM ER MARKETING MANAGER?

Siden Marketing Manager blev til i 2010 har, vi levet for og af tilfredse kunder. Dette afspejler vores valg af produkter, service og kvalitet. Med flere års erfaring med online markedsføring, sørger vi hele tiden for at være opdateret omkring nye tiltag og tendenser.

Vi har hovedkontor i byen Tagbilaran på den dejlige, solskinsø Bohol i Filippinerne, hvor vi har kompetente danske projektledere og fillippinske tekniske medarbejdere.

Da vi har produktion i Filippinerne, betyder det, at vi har lave omkostninger, og selvom produktionen er på den anden side af Jorden, har vi lynhurtigt internet og danske telefontider.

Vi drager derfor stor fordel af at kunne tilbyde vores kunder professionelle kvalitetsløsninger til lave konkurrencedygtig priser, hvor vi altid bruger minimum 30 minutter længere end konkurrenten.

Kontaktformular

Kontaktformular

Tilmeld Nyhedsbrev

Newsletter

Tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev med brugbar information og gode tilbud. PS: Vi spammer ikke!