Du får ikke bare en flot hjemmeside hos Marketing Manager

Marketing Manager leverer ikke kun flotte hjemmesider, vi går skridtet videre og leverer en flot hjemmeside som samtidig er en brugervenlig hjemmeside.

Hvad der er en flot hjemmeside, rent designmæssigt er, bestemmes af vores individuelle smag og behag. Hos Marketing Manager er vi af den opfattelse at et brugervenligt design altid bør være i højsædet, samtidig med at det selvfølgelig er en flot hjemmeside.

En god balance mellem en flot designet hjemmeside og bruger venligheden på siden er temmelig vigtige parametre

For meget eller for lidt af begge dele kan skræmme brugere væk fra ens side. Når du køber en firma hjemmeside eller en professionel hjemmeside hos Marketing Manager, vil den derfor altid være lavet med en god balance mellem det grafiske design og brugervenlighed/funktionalitet på hjemmesiden, så den fremstår som en flot hjemmeside som dine besøgende vil kunne huske både for det lækre design , men også for at siden er let at finde rundt på og bruge.

Vi anbefaler WordPress hjemmeside, med CMS som hjemmeside løsning men har også muligheden for at opsætte Jeres unikke design i en Joomla hjemmeside og CMS løsning.

Klik her for at læse mere om hjemmesider fra Marketing Manager

Læs mere om: SEO Firma  Adwords markedsføring  Adwords pris

Kontaktformular

Kontaktformular

Tilmeld Nyhedsbrev

Newsletter

Tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev med brugbar information og gode tilbud. PS: Vi spammer ikke!