Dit livs eventyr venter som mødebooker i Filippinerne

 

Er du klar til at tage springet og få en oplevelse for livet – og kan du smile over telefonen? Hvis du kan se dig selv som mødebooker i Filippinerne, så læs med her

 

Hvem er vi?

Vi er et dansk online marketing bureau, der holder til i Tagbilaran City på den populære ferieø Bohol i Filippinerne. Vores kontor består af kompetente danske og filippinske produktspecialister samt danske sælgere.

Da vi ønsker at udvide vores position på det danske marked, søger vi nu mødebookere, som fra kontoret i Filippinerne kan arrangere møder til vores kørende sælger i Danmark.

Som mødebooker på fuldtid i Marketing Manager får du en hverdag på vores nyrenoverede kontor, hvor vi selvfølgelig har aircon og lynhurtigt internet. Ikke mindst har vi et super godt kammeratskab blandt vores medarbejdere, som ofte ses uden for arbejdstiden.

Hos os er du i gode hænder!

 

Din hverdag i Filippinerne

Erfaring som mødebooker er ikke et krav, men vil klart være et plus. Som mødebooker forventer vi, at du er aktiv og positiv. Alpha og omega er, at du kan smile hele vejen fra Filippinerne til Danmark gennem telefonen, og du samtidig er ihærdig og vedholdende, selvom du skulle få afslag fra nye potentielle virksomheder.

Når du ikke booker møder til vores kørende sælger i Danmark, kan du nyde solskinsøen Bohol og dets mange kulinariske og naturskønne tilbud. Vi holder til i et område med adskillige lokale og internationale restauranter med lækre retter til små penge. Ligeså er de hvide sandstrande, koralrev og palmetræer bare få af de mange ting, som Bohol tilbyder!

 

Hos Marketing manager tilbyder vi dig:

  • Gode arbejdsforhold
  • Arbejdstilladelse og arbejdsvisum
  • Fast løn + provision uden loft
  • Vi tager imod dig og hjælper med at finde bolig
  • Oplæring i vores løsninger

 

Da vi arbejder i Filippinerne, så forvent ikke du får en dansk løn. Dog er pengene omkring 6 gange så meget værd i Filippinerne, som hjemme i Danmark. Hvis du booker gode møder, kan du leve som en konge/dronning i et fantastisk land, og få en oplevelse for livet.

Du skal minimum tegne en 3 mdr. kontrakt, og er du dygtig, og når du dine opsatte budgetter, forlænger vi meget gerne din kontrakt.

 

Er du interesseret?

Kan du se dig selv tage springet og bo samt arbejde sammen med os på Filippinerne, så skynd dig at klikke her og send os en motiveret ansøgning.

Har du spørgsmål til stillingen, eller hvordan det er at leve i Filippinerne, så kontakt:

  • Kim Thrane på tlf: 36 95 31 41 eller mail kim@marketing-manager.dk

Kim træffes bedst mandag-torsdag kl. 8-16 og fredag 8-15.

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Læs mere: Arbejd i FilippinerneLivet i FilippinerneVideoer

Kontaktformular

Kontaktformular

Tilmeld Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev med brugbar information og gode tilbud. PS: Vi spammer ikke!Gem væk