Host selv eller gør det gennem Marketing Manager

Når I køber en webside eller webshop hos Marketing Manager, så bestemmer I, om vi skal hoste den for jer, eller I vil gøre det selv.

Ofte kan det være bekosteligt at få hostet sin webside/shop hos webbureaurene. Hos Marketing Manager mener vi ikke, at budgettet skal bruges på hosting, og giver derfor kunderne muligheden for selv at bestemme, om de vil hoste selv eller igennem os. Det betyder med andre ord, at det er vores kunder, der selv ejer de websider og shops, vi laver for dem, og at de frit kan vælge den hosting, der passer dem bedst.

På nettet er der mange muligheder for at finde et godt webhotel, og de fås helt ned til kr. 10-12,- om måneden. Der vil derfor være mange penge at spare ift. anden hosting, der ofte kan være en bekostelig post på budgettet

Få support og hosting gennem os

I kan også vælge at få både support og gratis hosting gennem os. Når I vælger det, så har I altid muligheden for at kontakte os, hvis I har behov for hjælp. I får desuden gratis hosting igennem os, hvor vi sørger for opdateringer mv.

  • Support med gratis hosting pr. år kr. 2.495,- (så kan I ringe eller skrive til vores support og få hjælp)
  • Udvidet support med gratis hosting pr. år kr. 3.995,- (så kan I ringe eller skrive til vores support og få hjælp samt sende tekst og billeder, som vi retter på siden for jer)

På denne måde kan I selv skræddersy jeres hosting. I kan fx vælge hosting/support det første år og herefter vælge at hoste selv – det er vores kunder der bestemmer, hvad der er bedst.